AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gömleği ütülemek

Kahve falında erkek gömleği ütülemek

Kahve falında erkek gömleği ütülemek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında gömlek ütülemek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek hayatına bakacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek faturalarını ödeyemez olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek ruh sağlığının bozulacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir