AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek ütülemek

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir