AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek ütülemek

Kahve falında mavi gömlek ütülemek

Kahve falında mavi gömlek ütülemek çok kötü günler geçirileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek mutsuz ve üzgün olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek insanlarla iç içe olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek ütülemek rızkında ve malından olacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir