AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek asmak

Kahve falında gömlek asmak

Kahve falında gömlek asmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek asmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında gömlek asmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek asmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim asmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ipe elbise asmak zenginliğinin artacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında para asmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratını asmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun asmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında palto asmak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir