AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun asmak

Kahve falında koyun asmak

Kahve falında koyun asmak rahat erileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında koyun asmak gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Kahve falında koyun asmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz çamaşır asmak muradının gerçekleşeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip yün asmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atlet asmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına inanılır.

Kahve falında suratını asmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda çamaşır asmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hayatın kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında pankart asmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir