AnaSayfa / Genel / Kahve falında para asmak

Kahve falında para asmak

Kahve falında para asmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında para asmak gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Kahve falında para asmak bir sebeple başka yollar aranacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve bayrak asmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih asmak eşler arasına kara kedi gireceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır asmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iple battaniye asmak önündeki engelleri aşamayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara ayna asmak manevi rahatlamaya erileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir