AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim asmak

Kahve falında kuranı kerim asmak

Kahve falında kuranı kerim asmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, günahlarına tövbe edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim asmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Kahve falında kuranı kerim asmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna kuran asmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı boynuna asmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında duvara kuran asmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yakmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim yıkamak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim tutmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir