AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratını asmak

Kahve falında suratını asmak

Kahve falında suratını asmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, herkesten ileriye gideceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında suratını asmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Kahve falında suratını asmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında surat asmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında surat görmek çok hayırlı günler görüleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında suratında yara görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Kahve falında surat kesmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında insan suratlı köpek görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında suratını sivilceli görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir