AnaSayfa / Genel / Kahve falında palto asmak

Kahve falında palto asmak

Kahve falında palto asmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, mali krize gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında palto asmak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında palto asmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında erkek paltosu görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında palto dikmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz palto giymek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında palto tutmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet eder.

Kahve falında lacivert palto giymek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uzun palto giymek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski palto görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir