AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe elbise asmak

Kahve falında ipe elbise asmak

Kahve falında ipe elbise asmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ipe elbise asmak gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Kahve falında ipe elbise asmak elindeki imkanların artacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret eder.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ip yün asmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır asmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini iple asmak böylece yüzünün güleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ipe asmak bir daha kopmayacağına, bilincin artacağına inanılır.

Kahve falında iple battaniye asmak alım gücünün artmasına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir