AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek asmak

Kahve falında beyaz gömlek asmak

Kahve falında beyaz gömlek asmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, güllük gülistanlık olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hırpalanacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek asmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz gömlek asmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek asmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak hükmünün geçmeyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül asmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz havlu asmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise asmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir