AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün içine düşmek

Kahve falında gölün içine düşmek

Kahve falında gölün içine düşmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında gölün içine düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Kahve falında gölün içine düşmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklı göle düşmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil göle düşmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan göle düşmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında arabayla göle düşmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık göle düşmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında kirli göle düşmek gerçeklikten uzaklaşacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir