AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık göle düşmek

Kahve falında bulanık göle düşmek

Kahve falında bulanık göle düşmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık göle düşmek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Kahve falında bulanık göle düşmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık bir göl görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık gölde balık görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık göle görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık göl görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suya düşmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerini düzene sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek rızkının kesilmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir