AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan göle düşmek

Kahve falında uçurumdan göle düşmek

Kahve falında uçurumdan göle düşmek zamanının boşa gideceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan göle düşmek gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Kahve falında uçurumdan göle düşmek işlerinin yolundan çıkacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sıhhat kazanacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin uçurumdan düşmek işlerinde yenilikler yapacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sürekli yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir