AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla göle düşmek

Kahve falında arabayla göle düşmek

Kahve falında arabayla göle düşmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla göle düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında arabayla göle düşmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göle düşmek dertleri biteceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında donmuş göle düşmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, dinamik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölün içine düşmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında göle düşmek işinde büyük başarılar alacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli göle düşmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan göle düşmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir