AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil göle düşmek

Kahve falında yeşil göle düşmek

Kahve falında yeşil göle düşmek ilim irfan sahibi olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil göle düşmek gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında yeşil göle düşmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün içine düşmek görgülü ve kültürlü olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklı göle düşmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kirli göle düşmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Kahve falında göle düşmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş göle düşmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık göle düşmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir