AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı göle düşmek

Kahve falında balıklı göle düşmek

Kahve falında balıklı göle düşmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, günahtan temizlenmeye, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet eder.

Kahve falında balıklı göle düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında balıklı göle düşmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla göle düşmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göle düşmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kirli göle düşmek kızgınlıkların geçeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Kahve falında göle düşmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kararlarına saygı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında gölün içine düşmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş göle düşmek gün yüzü görmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık göle düşmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir