AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli göle düşmek

Kahve falında kirli göle düşmek

Kahve falında kirli göle düşmek elinde avucunda olanı yitireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli göle düşmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında kirli göle düşmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kirli göle girmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli göl görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında gölün içine düşmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla göle düşmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil göle düşmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir