AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş göle düşmek

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutan göl görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işarettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir sınavdan geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek kendisine yeni bir hayat kuracağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir