AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle girmek

Kahve falında göle girmek

Kahve falında göle girmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göle girmek gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında çamurlu göle girmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında temiz göle girmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulur.

Kahve falında arabayla göle girmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göle girmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil göle girmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına inanılır.

Kahve falında balıklı bir göle girmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kirli göle girmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kederden ve stresten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı göl görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir