AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz göle girmek

Kahve falında temiz göle girmek

Kahve falında temiz göle girmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz göle girmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında temiz göle girmek hayır getirecek işlere girileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz gölde yüzmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz bir göl görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında temiz göl görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu göle girmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli göle girmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında göle girmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla göle girmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir