AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı bir göle girmek

Kahve falında balıklı bir göle girmek

Kahve falında balıklı bir göle girmek yaptığı hataları düzelteceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı bir göle girmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki endişeleriniz artabilir.

Kahve falında balıklı bir göle girmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Kahve falında kirli göle girmek her geçen gün başarıların artacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göle girmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu göle girmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla göle girmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, iş öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında göle girmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, asık yüzlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında temiz göle girmek geçici olarak rahatsızlanacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde balıklarla yüzmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir