AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı göl görmek

Kahve falında kırmızı göl görmek

Kahve falında kırmızı göl görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı göl gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kırmızı göl görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında gölün üzerinde uçmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölün çekildiğini görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden balık toplamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mağarada göl görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göle bakmak çok güzel günler geçirileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında göl deniz görmek âlim kişiler arasına gireceğine, ele geçecek haram mal ve paraya inanılır.

Kahve falında evin önünde göl görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir