AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli göle girmek

Kahve falında kirli göle girmek

Kahve falında kirli göle girmek hasret çekenlerin birleşeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli göle girmek gördüyseniz:

  • Hassas şekilde ele alınması gereken konulardan kaçmanız sorunları büyütebilir.

Kahve falında kirli göle girmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli gölde yüzmek işinde en iyisi olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli göle düşmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işarettir.

Kahve falında kirli göl görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Kahve falında balıklı bir göle girmek işlerin açılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz göle girmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla göle girmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir