AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla göle girmek

Kahve falında arabayla göle girmek

Kahve falında arabayla göle girmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, neşesinin de yerine geleceğine, isteklerinin erteleneceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla göle girmek gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında arabayla göle girmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göle girmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu göle girmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil göle girmek hiçbir sorun yaşamayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı bir göle girmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli göle girmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz göle girmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gölde araba sürmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir