AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu göle girmek

Kahve falında çamurlu göle girmek

Kahve falında çamurlu göle girmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu göle girmek gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Kahve falında çamurlu göle girmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur gölü görmek başın borçlularla belaya gireceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu göl görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla göle girmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göle girmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret eder.

Kahve falında balıklı bir göle girmek güzel bir yola çıkılacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında temiz göle girmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir