AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil göle girmek

Kahve falında yeşil göle girmek

Kahve falında yeşil göle girmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil göle girmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ya da iş hayatınızla ilgili bilgi arttırıcı egzersizlere ayırmalısınız.

Kahve falında yeşil göle girmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kirli göle girmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında balıklı bir göle girmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla göle girmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında temiz göle girmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu göle girmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında göle girmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ev içinde mutluluğun artacağına inanılır.

Kahve falında göl ve yeşillik görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir