AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle düşmek

Kahve falında göle düşmek

Kahve falında göle düşmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, isteklerini yerine geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında göle düşmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan göle düşmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık göle düşmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli göle düşmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında donmuş göle düşmek geçimini daha rahat sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göle düşmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Kahve falında gölün içine düşmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göle düşmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir