AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş göle düşmek

Kahve falında donmuş göle düşmek

Kahve falında donmuş göle düşmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş göle düşmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz gücünüzü test etmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında donmuş göle düşmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş gölde yürümek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş göl görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında donu düşmek kendisini ailesine vereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göle düşmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklı göle düşmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kirli göle düşmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş göle düşmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir