AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle ayağını sokmak

Kahve falında göle ayağını sokmak

Kahve falında göle ayağını sokmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, her geçen gün sorunların artacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göle ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında göle ayak sokmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında göle ayağını sokmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını göle sokmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya ayak sokmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında suya ayağını sokmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir