AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını göle sokmak

Kahve falında ayaklarını göle sokmak

Kahve falında ayaklarını göle sokmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını göle sokmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında ayaklarını göle sokmak yeni yollara girileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göle ayağını sokmak şöhret ve hayır getireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında göle ayak sokmak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, stresinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında ayakları denize sokmak özgüveninin artacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza ayak sokmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağını arı sokmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir