AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını denize sokmak

Kahve falında ayaklarını denize sokmak

Kahve falında ayaklarını denize sokmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında ayakları denize sokmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denize ayaklarını sokmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı denize sokmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize ayak sokmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında denize ayakları sokmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına inanılır.

Kahve falında göle ayağını sokmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir