AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza ayaklarını sokmak

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hakkıyla kazanca, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak gördüyseniz:

  • Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında havuza ayağını sokmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında havuza ayak sokmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında göle ayak sokmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını suya sokmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göle ayağını sokmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında denize ayaklarını sokmak huzurunu yerine getireceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Kahve falında ayağı denize sokmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir