AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını dereye sokmak

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz, ilişkileriniz, iş bağlantılarınız, planlarınız, görevleriniz veya projelerinizle ilgili yeni bilgiler açığa çıkabilir veya gelen yeni haberlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında dereye ayağını sokmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, borçlarını bitireceğine alamet eder.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında ayağı denize sokmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını suya sokmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları denize sokmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir