AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya ayağını sokmak

Kahve falında suya ayağını sokmak

Kahve falında suya ayağını sokmak kısmetlerinin açılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında suya ayağını sokmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları suya sokmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını suya sokmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında suya ayak sokmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize ayakları sokmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir