AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle ayak sokmak

Kahve falında göle ayak sokmak

Kahve falında göle ayak sokmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında göle ayak sokmak gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Kahve falında göle ayak sokmak evlatlarından hayır bulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarını göle sokmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göle ayağını sokmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayağını arı sokmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını suya sokmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kalp kırıklığına neden olacağına yorulur.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir