AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya ayak sokmak

Kahve falında suya ayak sokmak

Kahve falında suya ayak sokmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ev sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya ayak sokmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Kahve falında suya ayağını sokmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları suya sokmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı suya sokmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını suya sokmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Kahve falında suya ayak sokmak yaptığı hatalardan ders alacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza ayağını sokmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları denize sokmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir