AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl veya deniz görmek

Kahve falında göl veya deniz görmek

Kahve falında göl veya deniz görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göl veya deniz gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında deniz veya göl görmek işlerinin çok açılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl veya deniz görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz veya su görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kafasını toparlayacağına inanılır.

Kahve falında su veya deniz görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan veya düğün görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir