AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, güzel bir haber almaya, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek kazancının eksileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette ihtiyaç gidermek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdest gidermek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle hasret gidermek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacetini gidermek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ihtiyaç gidermek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine alamet eder.

Kahve falında özlem gidermek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir