AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak canını ve malını garanti altına alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ağacı kökünden çıkarmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç kökü kesmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su veya deniz görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, şansının bahtının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ateş veya yangın görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl veya deniz görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir