AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan veya düğün görmek

Kahve falında nişan veya düğün görmek

Kahve falında nişan veya düğün görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında nişan veya düğün gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında nişan veya düğün görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalet eder.

Kahve falında koyun veya koç görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında göl veya deniz görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir