AnaSayfa / Genel / Kahve falında su veya deniz görmek

Kahve falında su veya deniz görmek

Kahve falında su veya deniz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, başarıların artacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su veya deniz gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında su veya deniz görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz veya su görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz veya göl görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl veya deniz görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal veya şahin görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalettir.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek tamamlanmadan kalacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş veya yangın görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir