AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, daima secde ve şükür edeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok daha mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş veya yangın görmek konfor içinde yaşayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek başarılı bir kişi olunacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında koyun veya koç görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulur.

Kahve falında at veya eşek görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir