AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz veya göl görmek

Kahve falında deniz veya göl görmek

Kahve falında deniz veya göl görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz veya göl gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında göl veya deniz görmek hayatının daha kolay olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında deniz veya göl görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında su veya deniz görmek cesaretinin yerine geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz veya su görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın veya para görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek ticaretinin büyüyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun veya koç görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir