AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz veya su görmek

Kahve falında deniz veya su görmek

Kahve falında deniz veya su görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, malını ve canını riske edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz veya su gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Kahve falında deniz veya su görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında su veya deniz görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl veya deniz görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işarettir.

Kahve falında deniz veya göl görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında nişan veya düğün görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında halı veya kilim görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir