AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada duman görmek

Kahve falında arabada duman görmek

Kahve falında arabada duman görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabada duman gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında arabada duman görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah duman görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Kahve falında dumanlı dağ görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında soba ve duman görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uzakta duman görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacada duman görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir