AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı dağ görmek

Kahve falında dumanlı dağ görmek

Kahve falında dumanlı dağ görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, parasının ve malının artacağına, takdir toplayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok uğraş vereceğine, toplumda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında dumanlı dağ gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dağda duman görmek şansın yüze güleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı dağ görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın duman görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ateş duman görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında evde siyah duman görmek başarıları ile konuşulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir