AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah duman ve ateş görmek

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah duman ve ateş gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Kahve falında duman ve ateş görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşsiz duman görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş duman görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında dumanlı ateş görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında ateş dumanı görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Kahve falında dumansız ateş görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dumansız ateş yakmak alkış alacağına, hasta olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir