AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba ve duman görmek

Kahve falında soba ve duman görmek

Kahve falında soba ve duman görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında soba ve duman gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında soba ve duman görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında soba dumanı görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada duman görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalettir.

Kahve falında ateş duman görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında duman bulutu görmek insanları hak yoluna çağıracağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir