AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacada duman görmek

Kahve falında bacada duman görmek

Kahve falında bacada duman görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında bacada duman gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacadan duman görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bacadan duman çıkmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacada duman görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baca dumanı görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında ev bacası görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baca deliği görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, afiyete ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir